Kjære Spesialpedagog – Unik mulighet i Lofoten NÅ!!

Kjære venner, vær så snill å del denne stillingsannonsen for meg!!

Kjære Spesialpedagog!
Dette stedet er så vakkert at internasjonale medier sier at det ser ut som at et lite barn med overaktiv fantasi har tegnet det! (FT) .. Det ligger nå ute en dødsbra mulighet – ledig stilling – på Moskenesøya i Lofoten!

jobb-i-lofoten
foto Maurizio Rellini.

Spes.ped stilling ledig i Lofoten NÅ!!
Det er 2.gangs utlysning av denne stillingen, og jeg er nå desperat for å få tak i en dyktig Spes.ped-søker til en 100% lærerstilling for min sønn.

Nå er skoleåret i gang, og jeg drømmer om at en engasjert og flink lærer, kanskje med stor familie skal flytte hit til vakre Moskenesøya, og virkelig utgjøre den forskjellen – som betyr så mye.

Ærlig talt:
Vi lever i et land med rundt 5 millioner innbyggere, så kan ikke forstå annet enn at minst en million av dem skulle ha lyst å komme hit – – Søknadsfrist 15.september !!

Haster – Hjelp meg å spre denne siden til hele Norge om så
Moskenes kommune er et helt unikt sted, med et hav av muligheter.

Men krise er nå at dessverre har ikke kommunen store pengene til annonsering, derfor får de ikke delt annonsen så bredt som ønsket.

Vi ønsker jo minst ti søkere – men ikke minst så ønsker vi den beste og mest engasjerte kollega og nabo – hit til oss.

Unger med spesialbehov for oppfølgning – venter på lærer
Lofoten er godt kjent for vakker natur, fjell og et eventyrlig fiske – Og her i Moskenes havner du midt i indrefileten i så tilfelle. Har du sett et vakkert foto fra Lofoten, er det ganske sannsynlig at det er fra vår reiselivskommune.

Se timelaps fra eventyrlige Moskenesøya, fotografert av Lasse Henning, klikk på bildet for å åpne nytt vindu ..

Screen Shot 2015-08-26 at 9.20.40 PM

Men det vi er mest stolt av, er faktisk folkene som bor her:

Engasjerte kolleger i nytt skolebygg, og en hau` mye mer
Her vil du finne svært engasjerte kolleger i et skolebygg som delvis består av nybygg. Vi har ny og moderne svømmehall med rå utsikt. På Reine har vi verdens mest sjarmerende kunstgressbane og et aktivt idrettslag. Ved siden av den finner du en basketstrand, sponset av en fiskekjøper, masse unger som turner aktivt inne på idrettshuset. Og på Sørvågen har vi speidere, og skigruppe.

Her kan du gå i fjellet og padle kajakk, og liker du dykke er vannet like klart som i Rødehavet. Drømmer du om å kunne hente din egen middag rett opp av havet? -Det er faktisk sant at du til enkelte tider bare slipper ånglene ned i vannet og henter opp småsei eller diger torsk. Ja her er andre sorter også` skjell, krabber og den fineste tang skulle du få lyst på sushi.

Naturen er et ekte skattekammer her. Udiskutabelt- Og liker du dette er det kanskje i utgangspunktet god nok grunn til å ta med kjæresten, hunden, katta, unger om du har`og KOM SNAREST TIL MOSKENES for å bygge dette samfunnet videre med oss.

Moskenes har mye å by på:
Her kan du debattere lokalpolitikk med naboen til fillene fyker, og likevel slå av en spøk neste dag. Du kan være med i turlaget. Flere kunstnere bor her; Cellofestival, stor litteraturfestival med Reine Ord og diger glam-faktor. Flere gallerier. Jazzfestival i april. Masse museer, bruktbutikker og loppe-shopper, og liker du geocaching finner du flere power trails her. Internasjonal Teaterfestival bare noen mil unna, et bredt foto-, klatre-, surfe- og utrolig nok et vinterbade-miljø ..Ja hva mer kan man komme på å ramse opp!!

Lofoten er et mekka, og midt i det hele er Moskenesøya et godt og trygt sted å vokse opp.

Vi har kulturskole for barna; Trommer, gitar, sang og kor. Og et musikkorps hvor musikantene spiller egen tørrfiskmarsj ikledd kjeledresser.

Vi har buss og taxi, og en stor bilferge som daglig går til Bodø. Det er kun en times svipp til flyplassen (litt kortere enn om du bor rundt Oslo-gryta, og kun 25 minutter over fjorden).

Vi har kaffebar her. Og på grunn av turistbesøk fra hele verden er her flere restauranter, og en turistsesong som stadig heller mot et helårig tilbud. Pub selvsagt også.

Vi har treningssenter, flere fiskevann, yoga, kino, og kule folk – og ikke minst : Vi har faktisk sykt billige hus her !!

Vi har ellers også to vakre kirker her. Med plass for alle.

Nytt kommunehus har vi; Et servicesenter hvor folkene som jobber der dekker opp til flere stillinger. Omsorgsfulle folk i helsetjenesten; ja her blir du ofte behandlet som familie for å si det sånn` for er du ikke i familie fra før, eller har tatt med din egen, så er det jaggu fort gjort å forelske seg i de vakre lofotingene. Her tar folk ansvar.

Vi har også fremdeles en kystflåte som skaper aktivitet året rundt. Verdensberømte for kvalitet på tørrfisk eksportert til syd i Europa. Kvalfangst. Hyggelige folk på butikken. Bussjåfører som vet hvor du skal hoppe av, eller komme på .. Ja hva mer venter du på. Moskenes er et storsamfunn i familieperspektiv.

Men det haster. Søknadsfristen for denne stillingen går snart ut.

Kan du være så snill å dele i alle læremiljø du kjenner?

Besøk facebooksiden til Moskenes Kommune – Uuuuuoffisiell, og se noen av aktivitetene

Vær så snill – Send din søknad til MOSKENES KOMMUNE før den 15.september. Send gjerne en åpen søknad om så – for personlig egnethet spiller en stor rolle i bygda vår. -Er du Barnevernspedagog, Vernepleier eller så gar Sosionom: Vi venter på din søknad.

Og nå trenger kommunen hjelp til å få denne annonsen bredt ut – Kanskje kjenner du noen du kan dele med? Del på facebook, del på twitter, tips alle du kjenner – kjenner ikke du noen, kjenner kanskje vennene dine noen.

Personlig oppfordring fra en mamma
Please hjelp oss å få minst ti søkere til denne stillingen i rekordfart. Og kjære Spesialpedagog: Som innbyggere på et lite sted er enhver kompetanse-arbeidsplass et svært viktig ledd i våre liv. Du er faktisk hjertelig velkommen til oss i Moskenes.

Som mor lover jeg at snillere og bedre unger enn her på øya – det tror jeg faktisk ikke finnes. Et eksempel på det, er at min sønn, som tidligere da vi bodde i sør, måtte kjøre drosje til skolen – her får lov å sitte i baksetet sammen med de store barna. Her i bygda kan man virkelig se utvikling skje – for her er god høyde under fjellene. Her er både små og store vandt til at et hvert menneske utgjør en forskjell.

Kommunen vår har mange utfordringer: Økonomisk må man være kreativ. Men det betyr også at du faktisk kommer til et svært fleksibelt sted. Og dette er et lite sted, hvor den forskjellen du utgjør – faktisk har direkte effekt i folks liv. Akkurat i dag, trenger min sønn en spesialpedagog, slik at han kan utvikle seg til alt han er god for.

Du kommer selvsagt til å oppleve at en del folk som bor her, (som ikke har vært andre steder enn akkurat her), ikke har peiling på hvor bra det faktisk er her. Og som ellers på bygda er det jo selvsagt noen folk som “kaller en spade for en karbonade” .. Men alle de bra og positive kreftene overskygger dette. Hvertfall om vi kikker på ungene som vokser opp i dette rå, vakre men ikke minst trygge havgapet – Midt i kjeften på en av verdens sterkeste og mest berømte Malstraumer.

Vi trenger folk med kompetanse. Vi trenger folk som ser de videre mulighetene sammen med oss. Og vi trenger deg til denne stillingen NÅ – SEND SØKNADEN DIN I DAG!

Til Moskenes Kommune,
Merk email eller brev med “Søknad Spes.ped Stillig” , og husk søkefrist 15.september

email: postmottak@moskenes.kommune.no
adresse: Moskenes Kommune, Rådhuset, 8390 Reine

For mer informasjon om hva stillingen innebærer ta kontakt med Rektor :
Bjørn Olav Laksosnes
mob 980 17 235
email: Bjorn.Olav.Laksosnes@moskenes.kommune.no (eller rektor.gsk@moskenes.kommune.no)

Og hvis han er opptatt – ja så ring meg!
Så videreformidler jeg og svarer der jeg vet,
Runhild: mob 99223228
email post@runhild.com

Med varm hilsen fra Runhild.