Kajakkinstruktør

Kajakinstruktør og freelance aktivitetsleder med Etu Ung modul.

Vaattkort.jpgJeg under utdannet kajakkinstruktør under NPF, Norges Padleforbund, Aktivitetsleder Hav, med tilleggsmodulen Etu UNG.

PADLEOPPLEVELSE
Det er gøy å padle i kajakk, og det fantastiske med padling er at dette er en aktivitet de aller fleste ville mestre på sitt nivå. Naturopplevelse, kontakt med øyeblikket, opplading av ny energi.. Dette er noen av gledene en padletur i kajakk vil gi deg.


Padling Hamarøya, foto av Thomas Pindard, NPF - Les artikkel: Vinterpadletreff
Foto Thomas Pindard, NPF – Les artikkel Vinterpadletreff Hamarøya


PADLE OG KAJAKKURS

Et padlekurs vil gi deg en trygg tilnærming sporten, og god vannfølelse. Det finnes flere kurs i våttkortstigen man kan ta for å øke sitt kompetansenivå og forbedre sin padleteknikk.

Vår og sommer 2014 vil jeg holde Introkurs og Grunnkurs Hav, i og for medlemmer av Nesodden kajakklubb, samt være med å starte et nytt kursopplegg for barn, som baserer seg på opplevelsesstyrt læring via lek: Kajakkskolen 8-12, som vil munne ut i Våttkort, Grunnkurs Hav.

PADLEGUIDE
Trenger du padleguide? Dersom en gruppe eller du alene ønsker ekstra sikkerhet på din kajakktur. Send meg en mail med info på ønsket destinasjon og varighet. Jeg kan også skreddersy en egen padleopplevelse for en gruppe.

Å padle i kajakk

Å padle i kajakk er gøy og en aktivitet som passer for alle..

VIDERE UTDANNINGSPLANER OG INSTRUKTØROPPDRAG
Mine planer er våren 2014 å gå i gang med Videregående, under Hav-modulen, som jeg på grunn av min kjærlighet til landsdelen har valgt å legge Nordover. Jeg tar gjere på meg kursoppdrag for private kajakkaktører, eller firma som tilbyr kajakkutleie, send meg en mail for forespørsel :-)